Eszközök a webhelyen


általános_szótár

< Mellékes

Szótár

Biománia

Az egészség megőrzésére érdekében, az ember saját biológiai valójától elfordul és más alapokra helyezi életét, étrendjét és gyógyulását. Az élelmiszer- és gyógyszeripar segít neki.

Ortorexia

Túlságosan válogat az élelmiszerek között. Képtelen a szigorú szabályok feloldására.

Notabilitás

Kitűnőség, előkelőség, főember.

Metroszexualitás

Általában egyedülálló férfiak, akik úgy gondolják, ami a nőknek jár, az neki is jár. Sokat költenek a divatra, fodrászatra, kozmetikára és a külsejükre.

Beautizmussal

A szépség a legfontosabb belépő a sikeres és boldog élethez.

Alomszék

Leírás

Egyfajta száraz toalett. A WC rövidítés nem helyes, mert az vízöblítésre utal, amit itt nem áll fenn. Veszünk egy körülbelül 15 literes rozsdamentes acél vagy egy zománcozott vödröt. Fából készíteni kell egy hordóféleséget, aminek a tetejére a hagyományos toalett ülőkét tesszük.

Használat

A vödör aljára fa aprólékot, forgácsot, vagy szalmát teszünk. Ezt minden használat előtt megtesszük. A vödröt időnként kivisszük a kertbe komposztnak.

Karbantartás

A külső faburkolatot időnként vízzel kell permetezni, hogy ne száradjon ki. Mint a boroshordóknak nedvességre van szükség, ahhoz, hogy jól záródjanak.

Ez a weboldal sütiket használ statisztikai céllal. Ha használod a weboldalt, elfogadod, hogy a számítógépeden sütiket tárolunk.Több információ
általános_szótár.txt · Utolsó módosítás: 2017/10/02 19:30 (külső szerkesztés)