Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


recept:ketogen

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat
Előző változat
Következő változat Következő változat mindkét oldalon
recept:ketogen [2024/04/01 12:43]
admin [Aranygaluska]
recept:ketogen [2024/04/01 17:13]
admin [Aranygaluska]
Sor 934: Sor 934:
   * 1 dl tejszín   * 1 dl tejszín
   * 1 dl víz   * 1 dl víz
-  * ek xilit+  * ek xilit
   * 1 kk konjak liszt   * 1 kk konjak liszt
  
Sor 942: Sor 942:
 A sütőt előmelegítem. A sütőt előmelegítem.
  
-A diót aprítóba teszem, aprítom. 1 ek xilitet teszek bele. Félreteszem.+A diót aprítóba teszem, aprítom. 1-2 ek xilitet teszek bele. Félreteszem.
  
-Összekeverem a többi hozzávalót. Kézzel jól átgyúrom. Vizes kézzel kis golyókat készítek, amit meghempergetek a dióban. A sütőbe teszem egy papírra. Sütőbe tesszük.+Összekeverem a többi hozzávalót. Kézzel jól átgyúrom. Vizes kézzel kis golyókat készítek, amit meghempergetek a dióban. A sütőbe teszem egy papírra. Sütőbe tesszük. 30 percig sütjük.
  
-Elkészítjük az öntetet. Az öntetet aprítóba tesszük és jól elkeverjük,​ amíg sűrű lesz.+Elkészítjük az öntetet. Az öntetet aprítóba ​(vagy más keverőbe) ​tesszük és jól elkeverjük,​ amíg sűrű lesz (1-2 perc). 
 + 
 + 
 + 
 +{{:​recept:​aranygaluska_01_kicsi.png?​400|}} 
 + 
 +{{:​recept:​aranygaluska_02_kicsi.png?​400|}} 
 + 
 +=== Megjegyzés === 
 + 
 +A képen látható aranygaluska 40 percig sült, legközelebb 30 percig sütöm.
  
 ===== Köretek ===== ===== Köretek =====
recept/ketogen.txt · Utolsó módosítás: 2024/06/11 19:38 szerkesztette: admin